Pastorale hulpverlening

Pastorale hulpverlening, hierbij kunt u denken aan ondersteuning bij ziekte, huwelijks/relatie problemen, echtscheiding, identiteitsproblemen, worstelen met onzekerheid en lijden aan het leven in elke vorm.

Werkwijze

Eerst hebben wij een kennismakingsgesprek en bij wederzijds goedvinden gaan wij samen verder. Gesprekken kunnen plaatsvinden bij u thuis, al wandelend of als u dat wilt fietsend. Soms praat het gemakkelijker als wij onderweg zijn en tegelijkertijd kunnen genieten van de prachtige schepping rondom ons heen. Wanneer het voor u ook prettig is kunnen de gesprekken in het Gronings dialect gevoerd worden. U kunt dit gerust aangeven waarna de gesprekken in het dialect of zoals sommigen ook zeggen: ‘ in ‘t plat’ plaatsvinden. Mocht dit wenselijk zijn dan bestaat eveneens de mogelijkheid een uitvaart of crematie in het Gronings dialect uit te voeren.

Tarieven

Voor Pastorale hulpverlening geldt dat het kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend is en wij vervolgens bespreken wat voor u helpend kan zijn en maken eventueel een vervolg afspraak. Het kennismakingsgesprek is gratis en elk volgend gesprek van ongeveer een uur breng ik in rekening á €40,00 per uur. Dit geldt eveneens voor verlies- en rouw begeleiding.